Prvi slovenski davčni timbilding 2019
Vabimo vas na prvi slovenski davčni timbilding, kjer bomo skozi izobraževanje in druženje obdelali tri zanimive DDV sklope. Delo v majhni skupini 10 udeležencev dopušča tudi individualna posvetovanja, možnost izmenjave medsebojne davčne prakse in delno improvizacijo pri vsebini timbildinga. Pika na i je seveda tudi razvedrilni – sproščujoči del srečanja.
PROGRAM DAVČNEGA TIMBILDINGA

A. Strokovni del

Strokovni del davčnega DDV timbildinga obsega nekatera aktualna področja, s katerimi se srečuje v praksi kar največje število davčnih zavezancev.

Trikotni posli znotraj Unije predstavljajo perečo problematiko, predvsem zaradi »neurejenosti« poslovnih partnerjev iz drugih držav članic, s katerimi poslujete. Pravila opredelitve kraja pridobitve blaga in izvedbe dobave blaga znotraj Unije, oproščene plačila DDV, so strogo administrativna ter zahtevajo tudi sodelovanje vseh poslovnih funkcij znotraj poslovnega sistema.

Prenos podjetja ali dela podjetja znotraj Unije je tematika, s katero se mnogi davčni zavezanci pogosto srečujejo pri prodaji premoženja ali dela premoženja, vendar se potencialnih problemov sploh ne zavedajo, ne glede na to, ali so na strani kupca ali prodajalca blaga in storitev.

Najnovejša evropska sodna praksa nam znova in znova dokazuje, da je področje DDV tudi brez spremembe davčnih predpisov neizčrpen vir novih spoznanj in dognanj, katere moramo aplicirati v praksi. Posvetili se bomo nekaterim najbolj zanimivim letošnjim/lanskim sodbam.


B. Razvedrilni del

Timski duh bomo utrjevali v sproščenem, deloma tudi tekmovalnem vzdušju pri skupinski peki peciv, pic in pripravi različnih »osvežilnih« napitkov. V odvisnosti od vremenskih pogojev bomo spoznavali tudi lepote bližnje okolice, opravili kakšno obvezno degustacijo ter obiskali - spoznali zgodovino antičnega dela mesta Zadar.
 
PREDAVATELJ
mag. Damijan Špes, davčni svetovalec in specialist za DDV
Na področju davčnega svetovanja deluje že več kot 20 let. Je avtor številnih člankov ter 6 knjig (v tiskani obliki) z davčnega področja. Kot predavatelj je sodeloval na že več kot 350 seminarjih, konferencah, davčnih šolah… Izvajanje davčne zakonodaje kot praktik prikazuje predvsem na aktualnih davčnih primerih. Posebej ljubi tematiki sta mu davek na dodano vrednost in davčni postopek, obvladuje pa širšo davčno-računovodsko tematiko.
Z njim vam na davčnem timbildingu vsekakor ne bo dolgčas, saj bo tudi z vami kuhal in izmenjeval (davčne) recepte.
 
KRAJ IN DATUM IZVEDBE TIMBILDINGA
Vila Morska Zvezda*****, Put Bokulje 33, Vinjerac, Hrvaška


Lokacija, kjer se odvija davčni timbilding, je oddaljena 360 kilometrov iz Ljubljane ali Maribora. Namestitev in izvedba potekata v razkošni vili površine 660 m2, kjer lahko koristite zunanji bazen velikosti 50 m2 in notranjo infra/finsko savno. Vsaka soba ima tudi svojo kopalnico, TV Philips Ambilight, na razpolago so vam notranje/zunanje brisače ter druge ugodnosti. Za udeležence timbildinga je na razpolago 5 sob s kopalnicami (soba + kopalnica = cca. 30 m2), dve sobi imata veliko zakonsko posteljo, tri sobe imajo po dve ločeni postelji.
Več o namestitvi si oglejte na www.Seastar-villa.com, kjer si lahko ogledate tudi video glede vaše namestitve/izvedbe dogodka.

Pomembno: tudi namestitev je všteta v ceno timbildinga!

Pričetek: sreda, 18.09.2019 ob 10.00 uri, zaključek sobota, 21.09.2019 ob 10.00 uri.
P.S. V soboto ni več izobraževalnega dela programa, odhod po zajtrku. V kolikor kdo želi prispeti dan prej ali podaljšati svoje bivanje, preverite razpoložljivost prenočitve na info@seastar-villa.com.
 
PRIJAVNINA – »all inclusive« paket – promocijski paket
Prijavnino/udeleženec smo oblikovali kot »all inclusive paket« ter vključuje strokovni del srečanja, razvedrilni del srečanja, zajtrke, večerje ter vmesne prigrizke, 3 x nočitev, presenečenje ter DDV.
549,00 EUR 610,00 EUR 732,00 EUR 854,00 EUR
za DELUX člane
(www.SuperDavki.com)

za SUPER/DDV/DR člane
(www.SuperDavki.com)
(www.DDVpoznavalec.si)
(www.DoberRacunovodja.si)
 
za KLUB člane
(www.Davkoplacevalci.com)
za druge
udeležence
seminarja
Pomembno: prijave sprejemamo samo za dve osebi hkrati (ni pomembno, ali sta iz različnih podjetij itd.), saj si ti dve osebi delita sobo. Prijavnina/osebo za skupaj prijavljeni osebi se za vsako osebo oblikuje na podlagi najugodnejšega članstva ene izmed oseb – glejte cenik zgoraj.

Ne pozabite: davčni timbilding s tovrstno vsebino ali s prilagojeno davčno ter razvedrilno vsebino po meri naročnika lahko izvedemo tudi samo za en poslovni subjekt – več informacij na damijan@bilans.si in seminarji@bilans.si.

Prosimo, da prijavnino nakažete ob prijavi na timbilding, saj se šteje, da je vaša prijava potrjena šele po izvedbi plačila na transakcijski račun družbe DAVČNA HIŠA BILANS d.o.o., Ulica heroja Bračiča 6, 2000 MARIBOR, številka:
• NLB d.d. - SI56 0228 0009 1114 744 ter sklic: 1000 + (vaša) davčna številka (družbe ali podjetnika posameznika)

S prijavo na timbilding in/ali vplačilom prijavnice soglašate, da po izvedenem dogodku prejmete račun za opravljeno storitev v elektronski obliki (PDF priloga, HTML zapis) na vaš elektronski naslov.

Prijavo lahko izvedete:
• na spletnih straneh www.SuperDavki.com (samo SUPER/DELUX člani);
• na spletnih straneh www.DoberRacunovodja.si (samo DR člani);
• na spletnih straneh www.DDVpoznavalec.si (samo DDV člani);
• na spletnih straneh www.Davkoplacevalci.com (drugi udeleženci)
s pomočjo elektronske prijavnice.

Več informacij o davčnem timbildingu lahko dobite na (02) 23 111 19 ali damijan@bilans.si in seminarji@bilans.si.
 
Elektronska prijavnica

Prijavite se s pomočjo elektronske prijavnice
 

Spoštovani.

Izkoristite članski popust za udeležence izobraževanj in postanite član kluba davkoplačevalcev in/ali DELUX/Super/DDV kluba davkoplačevalcev.

Članstvo v Klubu davkoplačevalcev na www.Davkoplacevalci.com je brezplačno, medtem ko je za članstvo v DELUX/Super/DDV klubu davkoplačevalcev na www.SuperDavki.com / www.DDVpoznavalec.si treba plačati minimalno letno članarino. V DELUX/Super/DDV klubu boste deležni še množice koristnih davčnih informacij iz sklopov – (davčna in sorodna) ZAKONODAJA, PRAKSA, STATISTIKA & INFO, IZOBRAŽEVANJE, SVETOVANJE, SUPER UGODNOSTI (med drugim boste imeli vpogled v davčna mnenja FURS - MF, davčna mnenja strokovnjakov, ažurirane statistične podatke, čistopise davčne in sorodne zakonodaje, koledarski opomnik za davčne in sorodne obveznosti, knjigo DDVpoznavalec.si, čistopise mednarodnih KIDO, različne praktične izračune in obračune, iskalnike zavezancev ...).

Na vrh