Davčno svetovanje


V sklopu celovite ponudbe davčnih informacij na enem mestu (elektronske davčne informacije, davčna izobraževanja) vam ponujamo tudi storitve davčnega svetovanja glede na specifično problematiko oziroma vprašanja, ki se pojavljajo pri vas.

Garancija za vaše zadovoljstvo:

 

Ravnovesje znanja in izkušenj.
Z davčnim svetovanjem želimo izpolniti osnovno, zakonito in legitimno pravico davčnih zavezancev: optimiranje davčnih obveznosti. Izpolnitev te pravice je seveda povezana tudi s pravilno in pravočasno izpolnitvijo davčnih obveznosti.

Skozi labirint slovenskega davčnega sistema vas vodimo s skupino uglednih in priznanih davčnih strokovnjakov. Usposobljeni smo za davčna svetovanja na vseh davčnih področjih, v zadnjih letih pa smo se osredotočili na davčno svetovanje gospodarskim subjektom.

Davčno svetovanje zahteva visoko mero medsebojnega zaupanja med nami in naročnikom storitve davčnega svetovanja. Vse vaše poslovne in davčne skrivnosti so pri nas strogo varovane.

Davčno svetovanje lahko obsega:

  • tekoče reševanje davčne problematike;
  • zastopanje v davčnih pregledih;
  • optimiranje davčnih obveznosti;
  • preventivne davčne preglede.


V kolikor boste v sklopu vašega vsakega enoletnega trajanja članstva v SUPER ali DELUX Super klubu davkoplačevalcev koristili 3 ali več ur davčnega svetovanja, boste ob podaljšanju članstva deležni dodatnega 10% popusta ne glede na vrsto podaljšanja izbrane članarine (SUPER ali DELUX Super klub davkoplačevalcev).

Skladno s konstantnostjo potrebe po storitvi davčnega svetovanja (mesečno), stranki predlagamo/priporočamo sklenitev pogodbe za opravljanje storitve davčnega svetovanja.

Več informacij o storitvi pridobite s pregledom ostalih informacij, z ogledom ostalih vsebin pod sklopom Davčno svetovanje, lahko pa tudi pokličete na telefonsko številko (02) 23-111-23 (g. Damjan Pal).