Davčno svetovanje


V sklopu celovite ponudbe davčnih informacij na enem mestu (elektronske davčne informacije, davčna izobraževanja) vam ponujamo tudi storitve davčnega svetovanja glede na specifično problematiko oziroma vprašanja, ki se pojavljajo pri vas.

Garancija za vaše zadovoljstvo:
EDINA SLOVENSKA DAVČNA MOLEKULA


Formula za najpopolnejšo davčno storitev v Sloveniji je le v naših rokah!

Ravnovesje znanja iz izkušenj.
Optimiranje davčnih obveznosti in spoštovanje davčnih predpisov. Davki so prisilno sredstvo države, davčni izogib pa je zakonita in legitimna pravica davčnih zavezancev.

Prva naloga davčnega svetovanja je pravilno in pravočasno izpolnjevanje davčnih obveznosti - je vaša najboljša naložba za dolgoročno implementacijo strategije, ki zmanjšuje vašo davčno izpostavljenost ter izboljšuje in/ali ohranja vašo poslovno donosnost.

Kompleksnost slovenskega davčnega sistema zahteva poznavanje tako davčnih kot spremljajočih predpisov, zato smo za namene davčnega svetovanja oblikovali skupino uglednih, priznanih davčnih strokovnjakov s širokim naborom različnih znanj. Usposobljeni smo za davčna svetovanja na vseh davčnih področjih, v zadnjih letih pa smo se specializirali in osredotočili predvsem na davčno svetovanje gospodarskim subjektom.

Davčno svetovanje zahteva visoko mero medsebojnega zaupanja med nami in naročnikom storitve davčnega svetovanja. Vse vaše poslovne in davčne skrivnosti so pri nas strogo varovane.

Davčno svetovanje lahko obsega:

  • tekoče reševanje davčne problematike;
  • zastopanje v davčnih pregledih;
  • optimiranje davčnih obveznosti;
  • preventivne davčne preglede.


V kolikor boste v sklopu vašega vsakega enoletnega trajanja članstva v SUPER ali DELUX Super klubu davkoplačevalcev koristili 3 ali več ur davčnega svetovanja, boste ob podaljšanju članstva deležni dodatnega 10% popusta ne glede na vrsto podaljšanja izbrane članarine (SUPER ali DELUX Super klub davkoplačevalcev).

Skladno s konstantnostjo potrebe po storitvi davčnega svetovanja (mesečno), stranki predlagamo/priporočamo sklenitev pogodbe za opravljanje storitve davčnega svetrovanja.

Več informacij o davčnem svetovanju pridobite s pregledom ostalih informacij, z ogledom ostalih vsebin pod sklopom Davčno svetovanje, lahko pa tudi pokličete g. Damjan-a Pal-a na telefonsko številko (02) 23-111-23.